The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Witcher voorlopig stilgelegd

Een tijdje terug kon je hier bij Gameliner lezen dat The Witcher niet meer zou komen. CD Projekt had echter nog niet officieel gereageerd dus het bleef bij een gerucht. Maar nu heeft de ontwikkelaar wel een officiële verklaring.

De game is namelijk volgens de uitgever niet helemaal stopgezet. Dit is voor de meeste al een hele opluchting, maar naast goed nieuws is er ook slecht nieuws. De ontwikkeling van de game is namelijk wel stilgelegd. Dit komt waarschijnlijk doordat het bedrijf ook werkt aan een aantal andere games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?