Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
The Witcher
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2007
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

The Witcher-serie is 20 miljoen keer verkocht

CD Projekt RED heeft via een financieel rapport bekendgemaakt dat The Witcher-serie wereldwijd meer dan twintig miljoen keer is verkocht.

De serie bestaat uit The Witcher, The Witcher 2: Assassin's of King en The Witcher 3: Wild Hunt. Het rapport laat zien dat van alle verkochte exemplaren van The Witcher 3 er 68,4% fysiek waren en 31,6% digitaal. CD Projekt RED onthulde verder dat ze dit jaar met een nieuwe game komen, die totaal anders is dan vorige projecten. Er wordt ook nog gewerkt aan Cyberpunk 2077 en aan een andere triple-A game, die tussen 2017 en 2021 wordt uitgebracht.

BRON VG247

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?