Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Witcher is niet alleen voor PC

Binnenkort zullen de pc-fans niet meer de enige zijn die kunnen genieten van de RPG-game The Witcher. CD Projekt heeft namelijk bekendgemaakt dat de game opnieuw zal worden uitgebracht op Xbox 360 en PlayStation 3.

Dit is niet het enige nieuws, want behalve dat de game uitkomt op Xbox 360 en PlayStation 3 zal het er ook nog eens beter uitzien en zal de besturing verbeterd zijn. De game zal daarbij ook nog eens een compleet vernieuwd gevechtsysteem bevatten.

De game zal binnenkort verschijnen onder de naam: 'The Witcher: Rice of the White Wolf'. Wanneer de game daadwerkelijk verkrijgbaar is nog niet bekent. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?