World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt patch voor Xbox One X

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt een patch voor de Xbox One X. CD Projekt Red heeft de patch met twee verschillende grafische modi (4K en Performance) uitgebracht.

In de 4K modus wordt de resolutie constant in 4K weergegeven in dertig frames per seconde. De Performance modus draait op zestig frames per seconde alleen is de resolutie dynamisch. Dit houdt in dat de resolutie kan wisselen van 1080p tot maximaal 4K. Deze patch geeft onder andere verbeterde schaduweffecten, ambient occlusion en een betere texture filtering. De PlayStation 4 Pro krijgt volgens CD Projekt Red binnenkort een vergelijkbare patch.

ontbrekende afbeelding

The Witcher 3: Wild Hunt is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Eurogamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?