The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Witcher 3: Wild Hunt heeft nu HDR update voor PS4 Pro

Vorig jaar liet CD Projekt Red al weten druk bezig te zijn met een update om The Witcher 3: Wild Hunt tot zijn optimale vermogen te trekken op de PS4 Pro. Vandaag is het dan eindelijk zo ver en rolt de update uit.

De patch notes, die op de website van de game te vinden zijn, maken duidelijk dat HDR support niet het enige is dat de update met zich meebrengt. Ook zorgt het voor stabiliteit en verbeterde mogelijkheden op de PS4 Pro en zijn enkele bugs eruit gehaald. Deze laatst genoemde bugs zijn eruit gehaald naar aanleiding van wat spelers aan feedback gaven sinds de release van de titel.

onbekend

De update is vanaf nu binnen te slepen. Pak jij dit moment om de game weer, of voor het eerst, te gaan spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?