The Witcher 2: Assassins of Kings

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 17 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Witcher 2 niet alleen via muis speelbaar

Vandaag maakte ontwikkelaar CD Projekt bekend dat The Witcher 2, de opvolger van de gelijknamige game, ook de weg naar de consoles zal vinden. Normaal gezien ging The Witcher 2, net zoals zijn voorganger, exclusief voor de PC verschijnen.

Desondanks mogen The Witcher 2 niet te snel verwachten, omdat de CD Projekt voorlopig nog geen uitgever heeft gevonden. Normaal gezien zou dit geen probleem moeten zijn, aangezien de eerste telg in de serie een groot succes werd en lovend werd ontvangen bij pers en publiek.

Hoewel de PC als platform een bewuste keuze is voor The Witcher 2, willen we ook een console-versie uitbrengen. Echter, verwacht het spel alstublieft niet te snel, want The Witcher 2 is in een ontwikkelingsfase, en omdat het een groot en complex project is, zijn er nog vele uren werk voor ons.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?