The White Stripes in Rock Band

The White Stripes is een succesvolle band. Iedereen kent het deuntje van Seven Nation Army wel, maar ook hun nieuwe nummers zoals Icky Thump worden ontvangen. Volgende week zijn er een paar nummers ook speelbaar in Rock Band.

In het pakket zullen drie nummers zitten van broeder en zuster White; "Dead Leaves and Dirty Ground", Girl, You Have No Faith in Medicine en Icky Thump. Het pakket zal bij elkaar 440 Microsoft Points gaan kosten en 4 euro voor de PlayStation 3 bezitters. Een los nummer kost 160 Microsoft Points, 200 Wii Points of 1,50.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?