Check al onze gamescom content hier!
Wheelman
  • ONTWIKKELAAR Tigon Studios
  • RELEASEDATUM 27 maart 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

The Wheelman heeft officiële releasedatum

Midway heeft ons meegedeeld dat The Wheelman op 20 februari 2009 zal verschijnen op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. In deze actie-race game speel je met de hoofrolspeler Milo Burik (look-a-like van Vin Diesel), die als chauffeur in de onderwereld van Barcelona terechtkomt om een gewaagde diefstal te plegen. En natuurlijk zal hij met verschillende bendes hier ruzie over krijgen. Verwacht in deze game dan ook een combinatie van race- en schietmissies.

Naast de release van de game zal er zo ongeveer gelijktijdig ook een film uitkomen met Vin Diesel in de hoofdrol. Zijn productiebedrijf is verantwoordelijk voor het script van de film en de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?