The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season
  • ONTWIKKELAAR Telltale Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

The Walking Dead: The Final Season is officieel weer in ontwikkeling

Vorige maand werd al bekendgemaakt dat Skybound Games de verdere ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season had overgenomen na het sluiten van de Telltale studio. Vandaag laat Skybound Games weten dat de laatste twee delen officieel weer in ontwikkeling zijn.

Skybound Games laat weten dat het ze wat werk gekost heeft, maar nu eindelijk de ontwikkeling van de laatste twee delen van The Walking Dead: The Final Season weer hervat zijn. Ze geven aan dat een aantal enthousiaste leden uit het originele ontwikkelaarsteam vanaf vandaag weer bezig zijn aan de game. Dat betekent dus ook dat de ontwikkelaar binnenkort de releasedata voor Episode 3: Broken Toys en Episode 4: Take Us Back aankondigt. Het is dus nog even afwachten, maar de toekomst van The Walking Dead: The Final Season ziet er in ieder geval goed uit.

The Walking Dead The Final Season1

Skybound Games komt binnenkort met releasedata voor de laatste twee delen van The Walking Dead: The Final Season. De ontwikkelaar geeft wel al aan dat deze twee laatste episodes beschikbaar zullen zijn voor iedereen die ze eerder al hebben aangeschaft.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?