The Walking Dead: The Final Season is officieel weer in ontwikkeling

Geplaatst:

Vorige maand werd al bekendgemaakt dat Skybound Games de verdere ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season had overgenomen na het sluiten van de Telltale studio. Vandaag laat Skybound Games weten dat de laatste twee delen officieel weer in ontwikkeling zijn.

Skybound Games laat weten dat het ze wat werk gekost heeft, maar nu eindelijk de ontwikkeling van de laatste twee delen van The Walking Dead: The Final Season weer hervat zijn. Ze geven aan dat een aantal enthousiaste leden uit het originele ontwikkelaarsteam vanaf vandaag weer bezig zijn aan de game. Dat betekent dus ook dat de ontwikkelaar binnenkort de releasedata voor Episode 3: Broken Toys en Episode 4: Take Us Back aankondigt. Het is dus nog even afwachten, maar de toekomst van The Walking Dead: The Final Season ziet er in ieder geval goed uit.

onbekend

Skybound Games komt binnenkort met releasedata voor de laatste twee delen van The Walking Dead: The Final Season. De ontwikkelaar geeft wel al aan dat deze twee laatste episodes beschikbaar zullen zijn voor iedereen die ze eerder al hebben aangeschaft.

Bron: Skybound Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord