The Surge 2 roadmap toont season pass content

Geplaatst: 31 oktober 2019 14:10
Aangepast: 31 oktober 2019 14:10

De content van de season pass voor actie/RPG The Surge 2 is onthuld. De afbeelding hieronder schetst een beeld wat je kan verwachten de aankomende tijd.

De post-launch content bestaat uit verschillende delen. Zo worden er dertien nieuwe wapens toegevoegd in de maand november. In december kunnen de spelers aan de slag met drie nieuwe gear sets. Volgend jaar januari komt de grootste toevoeging uit, dan krijgt The Surge 2 namelijk een nieuwe campaign uitbreiding genaamd The Kraken. Deze nieuwe locatie speelt zich af op een luchtschip met diverse nieuwe vijanden en eindbazen. Spelers die de season pass nu aanschaffen ontvangen de unieke BORAX-I Quantum wapens. Claudia heeft de game destijds gespeeld, en in haar review van The Surge 2 lees je meer over haar ervaringen.

The Surge 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: TrueAchievements
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Surge 2

Series

The Surge

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 september 2019

Ontwikkelaar

Deck13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord