The Suffering helemaal voor niets

Midway heeft de horrorgame 'The Suffering' vanaf vandaag voor helemaal niets aangeboden als download. De game kan vanaf dit moment hier gedownload worden.

In de game speel je Torque, een tot de doodstraf veroordeelde gevangene. Dat is opzich al niet zo leuk, maar de geheimen van de instelling waar Torque op zijn einde wacht, zijn soms nog erger dan de doodstraf die hem te wachten staat.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?