The Stretchers
  • ONTWIKKELAAR Tarsier Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE

The Stretchers onthuld en meteen verkrijgbaar

Nintendo heeft een leuke verrassing gedropt voor haar gebruikers. The Stretchers is namelijk aangekondigd en is nu direct te spelen.

In deze party game speel je als een medisch duo. Samen met een vriend of vriendin ga je proberen zoveel mogelijk duizelige patiënten te redden. Door middel van de ambulance genees je de mensen die beïnvloed zijn door de kwaadaardige Kapitein Brein. De gameplay hieronder toont een chaotische setting, waarin de speler meerdere onderdelen kan vernietigen. Vooral de ambulance ziet er naar uit een grote rol hierin te spelen, aangezien het voertuig door muren heen knalt, door de lucht vliegt en andere machines inbeukt.

The Stretchers is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?