The Settlers

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

The Settlers en The Settlers History Collection aangekondigd

Ubisoft heeft tijdens de gamescom The Settlers en The Settlers History Collection aangekondigd voor de pc. De eerste is een compleet nieuw deel dat eind 2019 zal verschijnen, terwijl de History Collection wordt uitgebracht ter ere van de 25ste verjaardag van de serie.

The Settlers History Collection is vanaf 15 november van dit jaar verkrijgbaar en bevat alle History Editions de zeven voorgaande Settlers-games. De History Edition van The Settlers 1 is nu al los verkrijgbaar via Uplay. De compleet nieuwe game genaamd The Settlers is in ontwikkeling bij Ubisoft Blue Byte en bevat de bekende gameplay waar de serie groot door is geworden. Spelers verkennen nieuwe eilanden en bouwen hier een dorp waar ze hun Settlers tevreden moeten houden. Het draait allemaal om het verzamelen van grondstoffen en het vergroten van het dorp, terwijl je op moet letten voor naburige volkeren.

Om het de aankondiging van The Settlers en The Settlers History Collection te vieren heeft Ubisoft de website The Settlers Alliance gelanceerd. Hier ontvangen fans regelmatig nieuwe informatie van ontwikkelaar Ubisoft Blue Byte.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?