The Rolling Stones en Pink Floyd haten Rock Band

Bill Wyman van de Rolling Stones en Nick Mason van Pink Floyd vinden Rock Band slecht. Het houdt kinderen tegen een echt instrument op te pakken en te leren bespelen. Gisteren viel al te lezen dat ook McCartney liever op zijn eigen gitaar speelt. Wyman heeft er hetvolgende over te zeggen:

Het moedigt kinderen aan om het niet te leren, dat is het probleem. Het zorgt ervoor dat steeds minder mensen gemotiveerd zijn om een echt instrument te leren. Ik vind dat jammer en daarom sta ik niet echt te springen voor zulke games.

Mason noemt Rock Band en Guitar Hero "interessante nieuwe ontwikkelingen," maar voegt wel het volgende toe:

Het irriteert me dat mijn kinderen het spelen. Als ze dezelfde hoeveelheid tijd zouden steken in het leren van een echt instrument, dan zouden ze er verdraaid goed in zijn.

Niets zeggen, maar morgen kan ook jij op een plastieken gitaar rocken met The Beatles: Rock Band

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?