The Ranch Out of Time nu beschikbaar in RuneScape

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2019 20:42

RuneScape heeft een nieuwe update gekregen genaamd The Ranch Out of Time. Dit is de volgende grote RuneScape-update na die van afgelopen zomer.

Eerder introduceerde RuneScape al The Land Out of Time, waar voor het eerst dinosauriërs in voor kwamen. Nu is hier de update The Ranch Out of Time, een update voor spelers die liever dinosauriërs opvoeden en hun Farming- en Herblore-skills levelen. Met deze update is het mogelijk om toegang te krijgen tot vijf nieuwe landbouw-paddocks waar je jouw dinosauriërs kunt grootbrengen. Tevens is het maximum level van 99 verhoogd naar 120 en is het mogelijk nieuwe gewassen te kweken en objecten te maken. Met ieder level dat je groeit speel je nieuwe content vrij. Zo is het mogelijk nieuwe bommen te maken of potions te brouwen. Tot slot kan je nu ook je eigen gilde starten. Hiermee kan je landbouw verzoeken voltooien en beloningen verdienen.

The Ranch Out of Time is nu beschikbaar voor RuneScape op pc.

Bron: RuneScape
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord