RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

The Ranch Out of Time nu beschikbaar in RuneScape

RuneScape heeft een nieuwe update gekregen genaamd The Ranch Out of Time. Dit is de volgende grote RuneScape-update na die van afgelopen zomer.

Eerder introduceerde RuneScape al The Land Out of Time, waar voor het eerst dinosauriërs in voor kwamen. Nu is hier de update The Ranch Out of Time, een update voor spelers die liever dinosauriërs opvoeden en hun Farming- en Herblore-skills levelen. Met deze update is het mogelijk om toegang te krijgen tot vijf nieuwe landbouw-paddocks waar je jouw dinosauriërs kunt grootbrengen. Tevens is het maximum level van 99 verhoogd naar 120 en is het mogelijk nieuwe gewassen te kweken en objecten te maken. Met ieder level dat je groeit speel je nieuwe content vrij. Zo is het mogelijk nieuwe bommen te maken of potions te brouwen. Tot slot kan je nu ook je eigen gilde starten. Hiermee kan je landbouw verzoeken voltooien en beloningen verdienen.

Ranchoutoftime

The Ranch Out of Time is nu beschikbaar voor RuneScape op pc.

BRON RuneScape

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?