The Quiet Man
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 november 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

The Quiet Man's New Game Plus voegt spraak en geluid toe

The Quiet Man doet zijn titel eer aan. De held van dit verhaal is namelijk doof en kan dus niet horen. Dit gegeven komt voor jou als speler ook terug in de game doordat het avontuur grotendeels zonder geluid is. Maar dat verandert in de New Game plus mode.

In een Japanse livestream kondigde Square Enix aan dat een week na de launch de game een gratis update krijgt waarbij er een New Game plus mode beschikbaar komt. Deze tweede playthrough is echter wél voorzien van geluid en hoorbare dialogen, waardoor je het avontuur op een hele andere manier ervaart als de eerste keer. De Japanse ontwikkelaar wist ook nog te melden dat het lied 'The Quiet' in de aftiteling gezongen is door singer-songwriter Imogen Heap en dat de game 29 verschillende talen ondersteunt. Dat laatste is zonder geluid natuurlijk geen overbodige luxe.

The Quiet Man1

The Quiet Man wordt op 1 november gelanceerd voor PlayStation 4 en pc.

BRON Gematsu

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?