The Quiet Man
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 november 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

The Quiet Man verschijnt in november

Square Enix heeft vandaag de releasedatum van The Quiet Man bekendgemaakt. De bijzonder digitale game verschijnt namelijk op 1 november voor de pc en PlayStation 4.

In The Quiet Man kruip je in de huid van de dove Dane, die de gekidnapte zangeres Lala probeert op te sporen. Hierbij wordt hij in de weg gezeten door een gemaskerde man en zijn handlangers. In de game moet een hoop gevochten en gepuzzeld worden. Daarnaast is het grootste gedeelte zonder geluid, zodat je je nog beter in kan leven in Dane.

Tussen 1 en 15 november krijg je tien procent korting op de game. Tijdens deze periode ontvangen PlayStation 4-bezitters ook een dynamisch thema en acht PlayStation Network avatars. Via Steam ontvang je zeven wallpapers voor desktop en mobiel.

BRON Square Enix

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?