The Pokémon Company kondigt nieuwe legendarische Pokémon aan

The Pokémon Company besloot dat meer dan 800 Pokémon nog lang niet genoeg is en onthulde een nieuwe legendarische Pokémon met de naam Zeraora. Dankzij een trailer kunnen we de nieuwe Pokémon met eigen ogen bekijken.

De legendarische Pokémon moet in de toekomst naar Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon komen en is voorlopig exclusief voor deze titels. Zeraora is een elektrische type en staat bekend als de Thunderclap Pokémon.

Wanneer Zeraora naar de games komt is momenteel nog onbekend. Wel wordt duidelijk dat de Pokémon gekoppeld is aan een Japanse filmrelease in juli. We horen de komende maanden dus vast nog genoeg informatie.

BRON Pokémon
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?