The Pitt opnieuw offline gehaald

De downloadbare content The Pitt voor Fallout 3 was vorige week al van Xbox Live afgehaald, omdat de DLC een aantal bugs zou bevatten. Twee dagen later werd de DLC echter weer online gezet, maar zonder succes.

Er zijn namelijk opnieuw klachten verschenen. De DLC zou er nu voor zorgen dat de gehele game vastloopt. Bethesda heeft daarom de DLC weer offline moeten halen en zoekt nu samen met Microsoft een oplossing voor het probleem. We zullen dus nog wat langer op The Pitt moeten wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?