The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Outer Worlds krijgt DLC in 2020

The Outer Worlds gaat zijn eerste DLC uitbreiding in 2020 ontvangen. Dit maakt Obsidian bekend op hun forums.

Ze schrijven op de forums een bedankbrief aan hun community. Ze bedanken de fans voor de vele nominaties die de game ontving tijdens The Game Awards en de support die de game heeft ontvangen. In de loveletter staat echter nog iets interessants. Ze laten de fans weten dat The Outer Worlds DLC gaat ontvangen in 2020. Deze uitbreiding gaat het verhaal verder uitbreiden en de details van expansie worden op een latere data onthuld. Rudy zal hier zeker wel blij mee zijn, check hier zijn review van The Outer Worlds.

The Outer Worlds2

The Outer Worlds is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is speelbaar via Xbox Game Pass.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?