The Outer Worlds
  • ONTWIKKELAAR Obsidian Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

The Outer Worlds begin 2020 naar Nintendo Switch

The Outer Worlds komt begin 2020 naar de Nintendo Switch. Dit maakte uitgever Private Division onlangs bekend.

The Outer Worlds is inmiddels al bijna twee weken uit, maar komt volgend jaar naar een nieuw platform. In augustus werd al bekendgemaakt dat The Outer Worlds naar de Switch komt, maar nu weten we ook wanneer dat ongeveer gaat gebeuren. Uitgever Private Division, onderdeel van Take Two Interactive, heeft namelijk onlangs tijdens een vergadering met investeerders laten weten dat de game volgend jaar naar de hybride console van Nintendo komt. De uitgever wil de game in het fiscale jaar van 2020 uitbrengen. Dit houdt dus in dat de game voor 31 maart naar de Switch komt.

The Outer Worlds10

The Outer Worlds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt tussen 1 januari en 31 maart 2020 op de Nintendo Switch.

BRON Polygon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?