The Orange Box

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 14 december 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

The Orange Box straks ook los te koop

Het idee van Valve om Half-Life 2, Episode 1, Episode 2, Portal en Team Fortress in een box te stoppen vond niet iedereen een goed idee. Vooral de mensen die Half-Life 2 en Episode 1 al hadden. EA heeft bekendgemaakt dat de pc-gebruikers deze nu los kunnen kopen in de winkel.

Dit zijn enkel de pc-versies van The Orange Box. Console bezitters horen niet te klagen aangezien naast Half-Life 2 voor de Xbox er geen redelijke port is geweest van de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?