The Old Republic niet voor consoles

BioWare is momenteel bezig met een MMORPG van het Star Wars-universum. Star Wars: The Old Republic speelt zich af in de tijd van de Knights of the old Republic-games. Daniel Erickson van BioWare meldde vandaag dat The Old Republic voorlopig niet naar de consoles komt.

I can tell you that it's not anything that we've even discussed. There is nobody anywhere in Bioware laying the groundwork for that because we have a very large complicated game to ship first.

We all know the drawbacks of PC. We all scream at our boxes and try to make stuff work. But at the same time, the interface is made for games. The mouse/keyboard interface allows so much less restriction

Het is nog maar de vraag of The Old Republic ooit zijn weg naar de consoles gaat vinden. De plannen zitten er nu nog niet in. Daarnaast zijn de controls van de game ook beter voor de pc. Star Wars: The Old Republic verschijnt in de lente van 2011.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?