The New Xbox 360' uitgepakt

De mannen van Microsoft hebben voor de eerste keer de nieuwe xbox 360 uitgepakt. De E3 pers kreeg 'behind closed doors' de nieuwe console van Microsoft te zien.
Nu heeft niet alleen de PlayStation een slim model, maar ook de Xbox 360.

De controller blijft hetzelfde, alleen de sticks krijgen een andere kleur. De harde schijf heeft meer plek, 250 GB maar is 2 keer zo klein. Zelf is de console wat compacter gebouwd. Ook zit er een ingebouwd WiFi systeem in.

Vanaf volgende week ligt de nieuwe console in de winkels. Hij krijgt de naam 'The New Xbox 360'.

Voor de nieuwsgierige mensen onder ons, zo komt het slim model eruit te zien:

Klik hier voor meer foto's.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?