The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

The Medium bevat reviewverzoek na aftiteling

Fans van The Medium die de game helemaal tot het einde uit weten te spelen, zijn dan nog niet helemaal klaar. The Medium bevat na de aftiteling namelijk nog een reviewverzoek.

In de game-industrie is het niet ongebruikelijk dat gamesites als die van ons games toegestuurd krijgen om te reviewen. Zo kunnen spelers namelijk beter inschatten of een game de moeite waard is, of juist niet. Bij The Medium, de nieuwste psychologische horrorgame van Bloober Team, ligt dat een beetje anders. De ontwikkelaar vraagt spelers aan het einde van de game namelijk om een review te schrijven op de site van Microsoft. Na de aftiteling is namelijk een boodschap te zien waarin Bloober Team uitlegt dat The Medium haar meest ambitieuze project tot nu toe is en dat de mening van de speler om die reden erg waardevol voor het team is om zich door te kunnen ontwikkelen. In Bram's Drie Van Die van The Medium voorspelt hij dat deze game weleens dé Xbox Series-game van dit jaar kan worden. Welk cijfer ga jij de game straks geven?

The Medium15

The Medium is vanaf vandaag te spelen op de Xbox Series X/S en pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?