The Medium bevat reviewverzoek na aftiteling

Geplaatst:
Aangepast: 28 januari 2021 09:15

Fans van The Medium die de game helemaal tot het einde uit weten te spelen, zijn dan nog niet helemaal klaar. The Medium bevat na de aftiteling namelijk nog een reviewverzoek.

In de game-industrie is het niet ongebruikelijk dat gamesites als die van ons games toegestuurd krijgen om te reviewen. Zo kunnen spelers namelijk beter inschatten of een game de moeite waard is, of juist niet. Bij The Medium, de nieuwste psychologische horrorgame van Bloober Team, ligt dat een beetje anders. De ontwikkelaar vraagt spelers aan het einde van de game namelijk om een review te schrijven op de site van Microsoft. Na de aftiteling is namelijk een boodschap te zien waarin Bloober Team uitlegt dat The Medium haar meest ambitieuze project tot nu toe is en dat de mening van de speler om die reden erg waardevol voor het team is om zich door te kunnen ontwikkelen. In Bram's Drie Van Die van The Medium voorspelt hij dat deze game weleens dé Xbox Series-game van dit jaar kan worden. Welk cijfer ga jij de game straks geven?

onbekend

The Medium is vanaf vandaag te spelen op de Xbox Series X/S en pc.

Bron: DualShockers
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Medium

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 januari 2021

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord