The Mandalorian seizoen 2 verschijnt dit jaar

Geplaatst: 5 februari 2020 13:45

Het hoge woord is eruit, The Mandalorian Seizoen 2 verschijnt nog dit jaar op Disney+. Zo laat Walt Disney topman Robert Iger weten tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers.

Dat er een tweede seizoen van The Mandalorian moest komen, is een gegeven. Het seizoen komt echter eerder dan verwacht. Robert Iger laat namelijk weten dat er naast de komst van een shitload aan Baby Yoda merch ook een tweede seizoen van The Mandalorian gaat verschijnen. Sterker nog, dit tweede seizoen verschijnt in de maand oktober van dit jaar! Tevens wordt er niet geschuwd om wellicht spin-offs van andere personages binnen het Mandalorian universum te maken.

Uiteraard ging het niet alleen om The Mandalorian, de cijfers kwamen namelijk ook nog even voorbij. Disney doet het absoluut niet slecht, streamingdienst Disney+ heeft namelijk voor een dikke spike in de omzet gezorgd met zijn 28,6 miljoen abonnees.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.