Star Wars: Squadrons
  • ONTWIKKELAAR EA Vancouver
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

The Mandalorian onderweg naar Star Wars: Squadrons

Electronic Arts bracht vandaag een aangename verrassing naar buiten voor fans van Star Wars: Squadrons. Er is namelijk een gratis content update onderweg die The Mandalorian naar de game brengt.

Eerder wist Electronic Arts nog te melden dat er geen post-launch content voor Star Wars: Squadrons ontwikkeld zou worden. Nu is deze aanstaande gratis update natuurlijk ook niet per se dusdanig groot dat het uren aan extra gameplay oplevert, leuk is het wel. De content update brengt nieuwe cosmetische voorwerpen naar de game die kenmerkend zijn voor The Mandalorian. Met deze voorwerpen kun je je cockpit van je Star Fighter versieren. Wel zo gezellig nu we richting de feestdagen gaan. Voor beide facties is er één hologram, één sticker, één dashboard-flair en één hangende flair beschikbaar. Vooral de bobblehead van Baby Yoda is natuurlijk ontzettend schattig.

Star Wars Squadrons  The Mandalorian1

Nog niet helemaal zeker of deze game vol aerial combat jouw kopje thee is? Check het in de Star Wars: Squadrons review van Rudy.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?