The Lord of the Rings: Gollum

  • Ontwikkelaar Daedalic Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Stealth
  • Gameliner score -

The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld naar 2022

The Lord of the Rings: Gollum komt dit jaar niet meer uit. De game is namelijk uitgesteld naar 2022.

Begin 2019 kondigde Daedalic Entertainment The Lord of the Rings: Gollum aan. Deze action-adventure game laat spelers in de huid kruipen van de Hobbit Gollum, uit de boekenserie van Tolkien. Vorig jaar hebben we de eerste screenshots van Gollum mogen zien, waarin we een aantal van de omgevingen kunnen zien waar de next-gen game ons naartoe brengt. Oorspronkelijk stond de release van deze game gepland voor dit jaar, maar inmiddels is deze releasedatum uitgesteld naar 2022. Dit werd via Twitter onthuld door uitgever Nacon. Het Franse bedrijf kondigde middels een tweet namelijk niet alleen aan dat zij The Lord of the Rings: Gollum gaat uitgeven, maar tevens dat de releasedatum is opgeschoven naar volgend jaar.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

BRON Nacon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?