The Long Dark
  • ONTWIKKELAAR Hinterland
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Open-World, Survival
  • GAMELINER SCORE -

The Long Dark krijgt fysieke release voor Playstation 4 en Xbox One

Goed nieuws voor de echte verzamelaars die het liefst de hele kast vol hebben staan. Survival game The Long Dark krijgt vanaf 7 september een fysieke versie. Dit is nog niet alles, bij het fysieke exemplaar worden verschillende toffe extra's toegevoegd. De game wordt nu al wereldwijd door 2,5 miljoen mensen gespeeld.

De toffe extra's maken het survival gevoel compleet. Zo kan je al je voortgang bijhouden in je eigen field journal en is verdwalen verleden tijd met de landkaart van Great Bear Island. Ook gaat de fysieke uitgave een downloadcode bevatten met de digitale soundtrack. Voor de adviesprijs van 29,99 euro kun je hem bijna niet meer laten liggen.

Is de game, ondanks de twee Webby Awards voor 'Best writing' en 'Best strategy-simulation game' je nog steeds onbekend? The Long Dark is een survival game die zich afspeelt na een geomagnetische ramp. De game biedt verschillende game-modi en er is dus voor ieder wat wils.

The Long Dark is vanaf 7 september te vinden in de winkels. De game is verkrijgbaar voor de Playstation 4 en de Xbox One en het is vanaf vandaag ook mogelijk om de game te pre-orderen.

BRON Persbericht Mindscape

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?