The Long Dark krijgt fysieke release voor Playstation 4 en Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 9 augustus 2018 19:01

Goed nieuws voor de echte verzamelaars die het liefst de hele kast vol hebben staan. Survival game The Long Dark krijgt vanaf 7 september een fysieke versie. Dit is nog niet alles, bij het fysieke exemplaar worden verschillende toffe extra's toegevoegd. De game wordt nu al wereldwijd door 2,5 miljoen mensen gespeeld.

De toffe extra's maken het survival gevoel compleet. Zo kan je al je voortgang bijhouden in je eigen field journal en is verdwalen verleden tijd met de landkaart van Great Bear Island. Ook gaat de fysieke uitgave een downloadcode bevatten met de digitale soundtrack. Voor de adviesprijs van 29,99 euro kun je hem bijna niet meer laten liggen.

 1 1 1

Is de game, ondanks de twee Webby Awards voor 'Best writing' en 'Best strategy-simulation game' je nog steeds onbekend? The Long Dark is een survival game die zich afspeelt na een geomagnetische ramp. De game biedt verschillende game-modi en er is dus voor ieder wat wils.

The Long Dark is vanaf 7 september te vinden in de winkels. De game is verkrijgbaar voor de Playstation 4 en de Xbox One en het is vanaf vandaag ook mogelijk om de game te pre-orderen.

Bron: Persbericht Mindscape
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord