The Legend of Zelda LEGO-sets in ontwikkeling

Mogelijk komt er een The Legend of Zelda LEGO set. Het succes van game gerelateerde LEGO-sets is klaarblijkelijk niet onopgemerkt gebleven.

Met de LEGO Super Mario sets heeft LEGO flink wat gamers weer aan het bouwen gekregen. De samenwerking beviel dusdanig goed dat LEGO al snel aankondigde meer Nintendo-sets uit te willen gaan brengen. Zo was vorig jaar al bekend dat er een LEGO Sonic en The Legend of Zelda-sets in de maak waren. De set van Sonic is inmiddels ter goedkeuring naar Denemarken gestuurd, waar LEGO gaat kijken of de set goed genoeg is om uiteindelijk in de winkels te belanden. De set van The Legend of Zelda ziet nu voor het eerst het daglicht en ziet er nu al zeer indrukwekkend uit. Ook is er een idee geopperd voor een Metroid LEGO-set en ook die mag er zijn, zoals je op onderstaande afbeeldingen kunt zien.

Of deze sets ook daadwerkelijk ooit in de schappen van je lokale speelgoedwinkel gaan liggen blijft nog maar zeer de vraag. Dit zijn namelijk slechts concepten die ter review naar LEGO in Denenmarken gestuurd worden en daar wordt bepaald of het goed genoeg is om in productie te nemen, maar mijn gamerhart kan niet wachten op deze sets.

BRON LEGO

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?