The Legend of Zelda: Breath of the Wild update nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 15 juli 2018 21:12

Update 1.3.1 voor de Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu beschikbaar. De kersverse update komt gepaard met een flink aantal bugfixes en een gloednieuw kanaal voor leuke loot.

De update is voor zowel de Wii U als de Nintendo Switch te downloaden. De twee bevatten beiden diverse bugfixes voor de game en diens uitbreiding, The Master Trials. De Nintendo Switch krijgt echter een leuke bonus. Naar verwachting kunnen Switch-spelers namelijk vanaf morgen via een nieuw nieuwskanaal, genaamd: Tips of the Wild, speciale in-game items verkrijgen.

The Legend of Zelda kreeg in Alex' review de verdiende vijf sterren. De tweede uitbreiding, The Champions Ballad staat voor een release in december op de planning. Ben jij al klaar met het zoeken naar Shrines, of struin je nog altijd Hyrule af naar die ene Korok Seed?

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer