The Last Remnant niet de laatste op de Xbox 360

The Last Remnant is één van de nieuwste RPG's van Square Enix die op de Xbox 360 en PlayStation 3 komt. Vandaag werd bekendgemaakt dat deze game iets eerder voor de Xbox 360 uitkomt en dat de PlayStation 3 versie even moet wachten.

Dit werd bekendgemaakt tijdens de Xbox 360 RPG Press Conference in Japan. The Last Remnant zal in de winter voor de Xbox 360 uitkomen. Het is nog onbekend wanneer hij voor de PlayStation 3 komt. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze game!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?