The Last Remnant komt naar de PC

Square Enix heeft aangekondigd dat de game The Last Remnant, die een maand geleden het levenslicht zag op de Xbox 360, ook op de PC uit gaat komen. De game wordt gereleased onder het Games for Windows label van Microsoft, en de game wordt verwacht in de lente van 2009.

In deze officiële aankondiging is echter nog niets te lezen over een eventuele versie van de game voor de PlayStation 3. Het enige wat fans van dat platform dus rest is wachten op een goede afloop, en hopen dat de game alsnog voor hun console wordt aangekondigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?