The Last of Us Part 2
  • ONTWIKKELAAR Naughty Dog
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juni 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen, Horror
  • GAMELINER SCORE

The Last of Us Part 2 uitgesteld

The Last of Us Part 2 uitgesteld. Fans van de game moeten nog een paar maandjes langer wachten.

In een blogbericht maken ontwikkelaar Naughty Dog en Sony Interactive Entertainment bekend dat The Last of Us Part 2 nog eventjes op zich laat wachten. Vorige maand werd tijdens de State of Play Livestream de releasedatum van The Last of Us Part 2 bekendgemaakt. Oorspronkelijk moest de game in februari volgend jaar verschijnen, maar die releasedatum wordt toch niet gehaald. In een blogbericht geeft game director Neil Druckmann aan dat het ontwikkelteam nog iets langer de tijd nodig heeft om de game nog wat op te poetsen. Volgens Druckmann kan Naughty Dog de kwaliteit alleen garanderen door de game iets later uit te brengen.

The Last of Us Part 21

De nieuwe releasedatum van The Last of Us Part 2 is 29 mei 2020.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?