The Last Of Us Part 2 Rating bekendgemaakt

Geplaatst:

The Last Of Us Part 2 krijgt van ESRB een 'M for Mature' rating, wat natuurlijk niet helemaal als verrassing komt.

The Last Of Us is ook geen game voor watjes, dus dat het tweede deel dezelfde rating krijgt is redelijk logisch. Wel worden er dit keer meerdere redenen gegeven voor de rating die bij The Last Of Us niet van toepassing waren. Drugsgebruik, Seksuele Content en Naaktheid zijn toegevoegd aan de beschrijving van de game. Ook niet per se een verrassing, Ellie wordt ook een keer volwassen. The Last of Us Part 2 speelt zich vijf jaar na zijn voorganger af. Ellie is 19 jaar en woont in een veilige community, waar mensen proberen door te gaan met hun leven op een enigszins normale manier. De vrede wordt verstoord door een 'gewelddadige gebeurtenis', die Ellie op een pad van wraak stuurt. Zou het iets te maken hebben met haar grote liefde, Dina? Hoe dan ook, het is duidelijk dat de game weer een echte tranentrekker wordt. Bereid je maar vast voor.

The Last Of Us Part 2 komt op 29 mei uit voor de Playstation 4. De oorspronkelijke releasedatum was februari 2020, maar de game werd onlangsdoor Naughty Dog uitgesteld.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord