The Last Guardian op TGS 2010 aanwezig

Je kunt het je vast nog wel herinneren, de eerste beelden van The Last Guardian op de E3 vorig jaar. Je zag een jongen met een reusachtige monster. De beelden zagen er veelbelovend uit. De afwezigheid van de game afgelopen E3, was voor veel gamers een teleurstelling.

Zojuist heeft Famito Ueda via zijn Twitter-account laten weten dat we iets te zien krijgen op de Tokyo Game Show, met daarbij het onderstaande plaatje.

Famito Ueda schreef:

Yes, it's me. Thank you for the support. We should be able to show something at Tokyo Game Show, so look forward to it.

Het lijkt er dan toch op dat we nieuwe beelden van de game krijgen te zien. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?