Check hier alle PlayStation State of Play content

The Jackbox Party Pack 8

  • Ontwikkelaar Jackbox Games
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party, Indie
  • Gameliner score -

The Jackbox Party Pack 8 heeft een releasedatum

Begin maar alvast met het verzamelen van je vrienden, want binnenkort is het tijd om weer gezamenlijk plezier te trappen in een nieuwe Jackbox Party game. De releasedatum voor The Jackbox Party Pack 8 is namelijk aangekondigd.

Net zoals de voorgaande delen is het mogelijk om The Jackbox Party Pack 8 met tien spelers te spelen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van je telefoon. In de trailer is te zien dat het pack gaat bestaan uit vijf compleet verschillende games. In Drawful Animate moet je weer je tekenkunsten laten zien door een titel tot leven te brengen in een tekening. In Job Job kunnen we oefenen voor een interview door de antwoorden van andere spelers te gebruiken om de baan te bemachtigen. Los vervolgens moorden op, terwijl je zelf mensen blijft vermoorden, in Weapons Draw. Daarnaast is er nog Poll Mine, waarbij je als team moet ontsnappen en de game The Wheel of Enormous Proportions wat lijkt op Trivia. Met dit soort titels zit The Jackbox Party Pack 8 alweer vol chaos.

The Jackbox Party Pack 8 verschijnt op 14 oktober voor de Nintendo Switch, pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?