The Jackbox Party Pack 8 heeft een releasedatum

Geplaatst: 18 september 2021 13:55

Begin maar alvast met het verzamelen van je vrienden, want binnenkort is het tijd om weer gezamenlijk plezier te trappen in een nieuwe Jackbox Party game. De releasedatum voor The Jackbox Party Pack 8 is namelijk aangekondigd.

Net zoals de voorgaande delen is het mogelijk om The Jackbox Party Pack 8 met tien spelers te spelen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van je telefoon. In de trailer is te zien dat het pack gaat bestaan uit vijf compleet verschillende games. In Drawful Animate moet je weer je tekenkunsten laten zien door een titel tot leven te brengen in een tekening. In Job Job kunnen we oefenen voor een interview door de antwoorden van andere spelers te gebruiken om de baan te bemachtigen. Los vervolgens moorden op, terwijl je zelf mensen blijft vermoorden, in Weapons Draw. Daarnaast is er nog Poll Mine, waarbij je als team moet ontsnappen en de game The Wheel of Enormous Proportions wat lijkt op Trivia. Met dit soort titels zit The Jackbox Party Pack 8 alweer vol chaos.

The Jackbox Party Pack 8 verschijnt op 14 oktober voor de Nintendo Switch, pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Jackbox Party Pack 8

Series

-

Uitgever

Jackbox Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 oktober 2021

Ontwikkelaar

Jackbox Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord