The Invincible
  • ONTWIKKELAAR Starward Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

The Invincible onthuld door Starward Industries

Starward Industries heeft zojuist hun eerste game onthuld. De Sci-Fi thriller The Invincible is beschikbaar vanaf volgend jaar.

Starward Industries is een nieuwe Poolse studio die bestaat uit ex-leden van CD Projekt Red en Techland. Zij zijn verantwoordelijk geweest voor The Witcher 3 en Dying Light, om een paar voorbeelden te noemen. The Invincible wordt beschreven als een Sci-Fi thriller met een retro futuristische look. Het gebruikt de Unreal Enige 4 voor de ontwikkeling. Verder is er nog weinig bekend over de game. De Steam-pagina staat wel online, gepaard met een aantal screenshots.

The Invincible is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Starward Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?