The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

The Godfather II verschijnt 6 maart

Electronic Arts heeft aangegeven dat zij The Godfather II op 6 maart zullen uitbrengen voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

In tegenstelling tot eerdere berichten waarin werd aangegeven dat The Godfather II mogelijk in februari van dit jaar zou gaan verschijnen, weten we nu de precieze datum. The Godfather II speelt zich af in de jaren '50. Michael Corleone heeft jouw aangesteld om de maffiapraktijken uit te bouwen in steden als Havana, Miami en New York.

De game zal net als deel één een sandbox-game worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?