The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

The Godfather II uitgesteld

In eerste instantie was de release van The Godfather II een week vervroegd naar 26 februari. Helaas meld Electronic Arts dat de game de maand februari niet meer gaat halen.

De reden voor het uitstel is niet bekend. Het is wel bekend dat de game nu pas anderhalve maand later zal verschijnen, ergens tussen de maanden april en juni. Het is nu maar hopen dat het daar bij blijft, want we willen natuurlijk niet nog langer wachten op het vervolg van The Godfather.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?