The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

The Godfather 2 komt met nieuw filmpje

Electronic Arts komt volgend jaar met de opvolger van populaire Godfather game, The Godfather 2. De game zit vol actie, verweven in wat RTS elementen. De bedoeling is dat je families gaat organiseren en manschappen voor elke missie gaat selecteren, maar je kunt ook zelf de missies uitvoeren. De kans bestaat dan uiteraard dat je gepakt wordt door de politie.

In onderstaande filmpje zie je hoe je het in dit criminele wereldje opneemt tegen de vijand.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?