Check hier alle E3 2021-content

The Gardens Between

  • Ontwikkelaar The Voxel Agents
  • Eerste releasedatum 20 september 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

The Gardens Between verschijnt in september

Vorige maand werd bekend dat The Gardens Between dit najaar naar de pc en consoles zou komen. Ontwikkelaar The Voxel Agents heeft nu laten weten dat deze avonturen/puzzelgame in september zal verschijnen.

Fans van avonturen/puzzelgames kunnen in The Gardens Between aan de slag met Arina en Frendt. De game draait om de vriendschap tussen deze personages, die door puzzels op te lossen herinneringen uit hun jeugd ophalen. Om de puzzels op te lossen kan je de tijd beïnvloeden waardoor omgevingen, die eerst niet te bereiken waren nu wel haalbaar zijn. De stijl van The Gardens Between kan is zoals in de onderstaande trailer te zien zeer origineel, met een wereld vol met alledaagse objecten, zoals een koelbox en flessen cola.

The Garden Between verschijnt op 20 september voor de pc, Mac, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Persbericht The Voxel Agents

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?