Check hier alle E3 2021-content

The Gardens Between

  • Ontwikkelaar The Voxel Agents
  • Eerste releasedatum 20 september 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

The Gardens Between komt dit najaar

Dit najaar kunnen de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch opnieuw een indie op de lijst zetten. De game The Gardens Between keert dan naar de apparaten.

Het gaat om een puzzelgame die zijn eigen uniekheid lijkt te bezitten, zoals in zoveel indiegames het geval is. De artstyle neemt je adem in ieder geval flink weg. Je ziet het in de trailer hieronder.

Er staat nog geen vaste releasedatum voor de game, maar zoals gezegd moet deze ergens in het najaar van 2018 gaan verschijnen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?