The Game Awards bevat tien nieuwe aankondigingen

Volgende week is het weer tijd voor The Game Awards. The Game Awards bevat dit jaar tien nieuwe aankondigingen.

The Game Awards is een jaarlijks terugkerende awardshow met Geoff Keighley. Vorig jaar werden er meer dan tien nieuwe games aangekondigd tijdens The Game Awards. Zo werd Mortal Kombat 11 aangekondigd en hebben we de aankondiging van The Outer Worlds mogen zien. Dit jaar heeft Geoff Keighley nog meer voor ons in petto. Op Reddit heeft hij namelijk aangegeven dat er dit jaar zo'n tien nieuwe aankondigingen en onthullingen te zien zijn tijdens zijn show. Misschien zien we straks wel de onthulling van Batman Arkham Legacy?

The Game Awards1

The Game Awards 2019 vindt voor ons plaats in de nacht van 12 december op 13 december.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?