The Forgotten Sands neemt SNES-versie met zich mee

Nintendo heeft tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat de SNES-versie van Prince of Persia een remake krijgt. Zoals het er nu uit ziet zal deze remake echter alleen te krijgen zijn bij de game Prince of Persia: The Forgotten Sands. De remake zal namelijk als extraatje op de gamedisc van The Forgotten Sands worden toegevoegd.

Nintendo heeft verdere info echter achterwege gelaten, maar eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat The Forgotten Sands tijdens Nintendo's Persconferentie getoond zal zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?