The Forgotten Sands komt later

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Prince of Persia: The Forgotten Sands later zal komen. Er is echter geen reden voor paniek. De game zal namelijk maar een uitstel krijgen van 3 dagen.

The Forgotten Sands stond gepland voor 18 mei, maar zal nu op 21 mei gaan verschijnen. Nog een maandje dus voordat we kunnen genieten van een nieuwe deel binnen de Prince of Persia-reeks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?