Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

The Force Unleashed naar de PC?

In mei kwam het nieuwsbericht naar boven dat pc-gamers niet de mogelijkheid zullen hebben om Star Wars: The Force Unleashed te kunnen spelen. De reden hiervoor was vooral omdat de game ontzettend veel van je pc vraagt.

Maar tijdens de NVISION 08 kwam er een grote verrassing. Vik Sohal is de directeur van het bedrijf die de DMM-Physics voor de game heeft gemaakt. Hij maakte bekend dat er toch een PC-versie is.

Just been released last week on the internet, the Force Unleashed demo on both the PS3 and Xbox 360. We have a PC version as well.

Dit is geen officiële bevestiging, maar het komt er bijna op neer. Het blijkt dat LucasArts de hoge specificaties maar heeft genomen voor wat ze zijn en er toch een PC versie komt. Dit kan ook komen door Nvidia's nieuwe CUDA technologie die ervoor zorgt dat de GPU ook physicsberekeningen kan maken.

Star Wars: The Force Unleashed komt uit op 19 september voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?