The Elder Scrolls VI

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Elder Scrolls VI laat jaren op zich wachten

Al bijna twee jaar geleden was tijdens de E3-persconferentie The Elder Scrolls VI aangekondigd. Zojuist heeft Pete Hines van Bethesda, de ontwikkelaar van The Elder Scrolls VI, gedeeld dat we er nog jaren op moeten wachten.

The Elder Scrolls VI is nu al jarenlang een groot mysterie. Na de aankondiging in de E3-persconferentie van 2018, is er nog nauwelijks informatie over onthuld. Er is in ieder geval meer duidelijkheid over gekomen. Pete Hines, de senior vicepresident marketing en communicatie van Bethesda, heeft geantwoord op een fan die zich afvroeg hoe lang het nog zou duren tot we wat informatie over The Elder Scrolls VI zouden krijgen. Hines gaf in zijn tweet aan dat de fan maar niet teveel verwachtingen moet hebben. Het gaat volgens hem nog jaren duren voordat er details over de nieuwe toevoeging aan The Elder Scrolls-reeks gaan komen. Deze details zullen pas komen nadat een andere Bethesda game genaamd Starfield wordt gepubliceerd. Over deze game is ook nog niet veel bekend, dus het wordt een kwestie van afwachten wanneer we weer kunnen genieten van een nieuwe Elder Scrolls.

Het is dus nog niet bekend wanneer The Elder Scrolls VI uit zal komen en op welke platformen.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?