The Elder Scrolls VI

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Elder Scrolls VI is onthuld

Zojuist heeft Bethesda tijdens de E3-persconferentie het zesde deel in hun mega populaire RPG-serie, The Elder Scrolls, aangekondigd. We hebben niet meer dan een teaser gezien en we zullen nog even wachten tot de eerste details met ons wordt gedeeld. De game komt pas op de nieuwe generaties consoles.

The Elder Scrolls V: Skyrim verscheen alweer in 2011 en werd door de community in hetzelfde jaar bekroond met een Gameliner Awards.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?