Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

The Division 2 krijgt volgende week grote update met gratis content

Tom Clancy's The Division 2 is pas een kleine twee weken uit, maar we kunnen binnenkort al de eerste update verwachten. The Division 2 krijgt volgende week namelijk een grote update met gratis content.

Ontwikkelaar Massive Entertainment maakte gisteren in een livestream bekend wat de toekomstplannen zijn voor The Division 2. Daarin maakten ze bekend dat we volgende week de eerste grote update kunnen verwachten. Deze eerste grote update, genaamd Invasion - Battle for DC, bevat het Tidal Basin Stronghold, nieuwe uitrustingssets, meer Strongholds en meer Invaded Missions. Tevens wordt voor de endgame ook World Tier 5 geïntroduceerd. Invasion - Battle for DC is de eerste grote update in een reeks van nieuwe content. Aankomende zomer, herfst en winter kunnen we nog drie andere grote updates voor de game verwachten.

The Division 2 Roadmap

Tom Clancy's The Division 2 is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste grote update, Invasion - Battle for DC, verschijnt 5 april.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?